Persoonlijke Coach

Personal training

Vecht je al een hele tijd tegen je overtollige kilo’s? Heb je al verschillende dieëten geprobeerd? Sta je uren in de week te zweten in de sportschool zonder resultaat? Dan is het tijd om wat te veranderen!

Welke training is perfect voor jou?

Hoe weet je welk trainingsprogramma het beste bij jou dagritme past en waarbij je het snelst je doelen bereikt én een blijvend resultaat behoud? Onze personal trainer, Michelle bekijkt samen met jou je doelen en maakt een op maat gemaakt programma voor je. Dit programma is afgestemd op jou dagritme en wensen.Personal training is mogelijk om de volgende doelstellingen te behalen:
* afvallen
* aankomen
* spiermassa opbouwen
* sterker worden
* sport specifieke trainingen
* verbeteren van lichaamshouding

Martine weet dat het aanleren van nieuwe gewoontes veel emoties met zich mee brengen. Daarom coachen zij jou ook hierin, stap voor stap. Ze motiveert, activeert en coacht je gedurende het hele traject. Je zult zien dat de trainingen voorbij vliegen en je supersnel je doelstellingen bereikt.

Bootcamp (outdoor)

MSM sport en voedingscoaching biedt op verschillende tijden Bootcamp trainingen aan. Hieronder zie je een overzicht van de verschillende varianten.

Bootcamp, Een intensief outdoor fitness programma waarbij cardio- en krachtelementen elkaar op hoog tempo af wisselen. Je traint continue op intervalniveau. Conditie, kracht, souplesse en explosiviteit zonder fitness apparaten. Dat is een MSM bootcamp training.

Bootcamp4Girls is een buitentraining op een laagdrempelige manier speciaal voor vrouwen! De meeste vrouwen willen geen brede schouders, grote borstkas en enorme biceps. Vaak mag het bovenlichaam hier en daar wel wat strakker, maar de nadruk ligt vooral op billen, benen en buik. Bij veel vrouwen zijn dit de probleemzones. Speciaal daarvoor bestaat Bootcamp4Girls: een training met een groep vrouwen die allemaal dezelfde doelen hebben.

Waar gaan we verzamelen

De trainingen vindt plaats in het bosgebied van Oudenaarde. We verzamelen bij recreatieplas “De Zwarte Dennen”. De plas (“bosvijver”) is te bereiken via 2 parkeermogelijkheden in het bos. Mocht je het onverhoopt toch niet kunnen vinden, bel dan even.  De trainingen vinden plaats in het plantsoen aan de Ebbingestraat of in de binnenstad. We verzamelen bij sportcentrum Argendos (boven nieuwstraat 116), vanuit hier gaan we het park of de binnenstad in. Mocht je het onverhoopt toch niet kunnen vinden, bel dan even.

Wil je weten wanneer de bootcamptrainingen plaatsvinden? Klik dan door naar ons lesrooster

Personal coach Mechelen

Een citytrip, een loopwedstrijdje met de kinderen, een zomerfestival, … Dingen waar iedereen naar uitkijkt. Maar als je vaak pijn hebt, zijn ze voor jou eerder een opgave. Want pijn houdt je gevangen in je eigen lichaam. Misschien zit je er al jaren mee, of nog maar net. Bewegen? Je wilt wel, maar hoe? Jouw personal trainer leert je de juiste manier. En je vindt er één vlakbij: in Mechelen.

Trainen met een personal trainer

Start personal training met een ervaren fitnessinstructeur. Ben je op zoek naar een personal trainer die bij je aan huis komt, maar weet je niet op wie je moet vertrouwen voor snel en tastbaar resultaat? Je hebt misschien nog nooit geprobeerd om te trainen. En dus vraag je je natuurlijk af of dit soort persoonlijke ondersteuning wel iets voor jou is! Het geheim van succes is het vinden van een ervaren coach van hoog niveau (idealiter een gediplomeerde). Iemand voor wie fitness een beroep is, en niet zomaar een hobby.

Hoeveel kost een personal trainer?

Gemiddeld kost personal training tussen de € 20 – € 55 voor een sessie van 45-60 minuten. De prijzen in Londen zijn iets hoger, rond de €45 – €65 per sessie. Veel PT’s bieden kortingen bij het kopen van trainingssessies in pakketten van 5, 10 of 20.

Hoe vind je jouw persoonlijke trainer?

Op stayfitpersonaltrainer.com hebben we meer dan 1.000 gecertificeerde PT’s in het hele land die ondersteuning willen bieden. Onze PT’s hebben allemaal een passie voor fitness en lesgeven en zijn er om je bij elke stap te helpen. Filter eenvoudig op uw voorkeuren om een ​​PT te vinden die bij uw behoeften past, of u nu wilt afvallen, spieren wilt krijgen, aan crossfit wilt beginnen of zumba wilt proberen, onze Superprofs zijn er om u te helpen!

Vind jouw personal trainer uit meer dan 1.100 fitnessinstructeurs!

Dan is het geregeld, je hebt besloten om met een personal trainer aan huis te gaan om dat extra gewicht te verliezen en je spieren te versterken. Vanaf hier is uw taak eenvoudig. Met Superprof kun je door onze website bladeren en meteen al onze fitnessinstructeurs ontdekken om de instructeurs bij jou in de buurt te vinden. Meer dan 1.100 coaches staan ​​online en door het hele land voor je klaar.

Is het de moeite waard om een ​​personal trainer te krijgen?

Als je iemand bent die worstelt met consistentie, iemand die niet weet hoe hij aan zijn fitnessreis moet beginnen, of als je gewoon je fitnessroutine naar een hoger niveau wilt tillen, dan is het zeker de moeite waard om een ​​personal trainer in te schakelen.

Waar wil je concreet aan werken? Dat is een vraag die je jezelf moet stellen en die je grondig moet bespreken met je toekomstige PT voordat je aan je sessies begint. Ten eerste, zodat uw trainer u kan vertellen of hij bekwaam genoeg is in het programma waaraan u wilt deelnemen. Maar ook zodat hij de juiste oefeningen in uw persoonlijke programma kan implementeren en het juiste materiaal voor de lessen bij u thuis kan brengen. .

Hoe lang moeten persoonlijke trainingssessies zijn?

De gemiddelde persoonlijke trainingssessie duurt doorgaans tussen de 45 minuten en 1 uur, afhankelijk van de oefening. Andere PT’s kunnen kortere sessies van 30 minuten of langere sessies tot 90 minuten aanbieden voor diegenen die bepaalde fitnessdoelen willen bereiken.

Een personal trainer kan je overal bij helpen! Beginnend met klassieke fitnessoefeningen om gewicht te verliezen en spiermassa te vergroten, en vervolgens over te gaan naar fysieke en mentale conditie, spierversteviging om uw bilspieren en dijen te verstevigen en te versterken, en een reeks verschillende fysieke activiteiten (hardlopen, rekoefeningen, yoga , krachtoefeningen, crosstrainer, fietsen, loopbandoefeningen om uw hartslag te testen, buikspieroefeningen, push-ups en pull-ups, cardiotraining, enz.). Het idee is om een ​​fitnessregime te creëren voor meer welzijn, om je te helpen trainen voor een marathon of een halve marathon, om een ​​Power Plate te gebruiken om cellulitis te bestrijden, om op te bouwen om te helpen bij rugproblemen, of wat je doel ook is.

Als u zich tot een fitnessinstructeur wendt, betekent dit niet noodzakelijk dat u deze lessen thuis moet volgen. Als je aarzelt om alleen aan de slag te gaan, zowel vanwege de toewijding die het met zich meebrengt als vanwege het hoge budget, kun je je bedrijf vragen om een ​​personal trainer in te huren voor een bedrijfstraining. Zo motiveer je elkaar onder collega’s. Wat belangrijk is, is dat u zich in een comfortabele omgeving bevindt om te oefenen en vooruitgang te boeken in de richting van uw doelen. Ten slotte kan een personal trainer je ook helpen om gezonder te leven, vooral als je overgewicht of obesitas hebt. Evenzo kunnen fitnessinstructeurs ook deskundige voedingsdeskundigen worden, die verantwoordelijk zijn voor wat hun klanten eten en hen helpen een dieet te volgen als ze willen afvallen.

Ken je de productserie van Nutrigo Lab? We hoorden dat het speciaal is samengesteld voor gezondheids- en fitnessliefhebbers. De productlijn bestaat uit vier hoogwaardige supplementen, zodat je voor en na de training optimale prestaties en sneller herstel kunt bereiken.

Partners van deze website

Personal coach Haarlem  gezocht om jou te begeleiden? Bij Train2release werk jij onder persoonlijke begeleiding van professionals aan jouw fysieke én mentale fitheid. Wij staan voor een gezonde, happy en bewuste levensstijl en helpen jou bij het creëren van de juiste balans tussen lichaam én geest.

Denise en Daniëlle Hamelijnck zijn de eigenaars van Personal trainer Amsterdam. Ze zijn in 2016 liefdevol met elkaar getrouwd en hebben samen 2 kinderen. Naast moeder en ondernemer ook coach, diëtist, personal trainer en hormoonfactor trainer.

Door continue in onszelf en onze personal trainers te investeren bieden wij de kwaliteit die ieder mens op zichzelf nodig heeft. Elk mens is uniek en verdient de volledige aandacht om het gedroomde resultaat te behalen. Personal Training is meer dan alleen trainen. Wij zijn ook een luisterend oor en bieden de support op zowel mentaal als fysiek vlak zodat het proces naar jou resultaat fijn is.

Ruim 12 jaar ervaring in de gezondheidsbranche en een award in ontvangst genomen voor beste Personal Trainer Noord-Holland en Amsterdam.

Linkbuildingpicknicktafelslinkbuilding
Tags: : Nutrigo lab productlijnRetractable awnings Columbus OHChicago Awning CompanyFence Company Denton TX