Persoonlijke Coach

Personal training

Wil jij weten hoe het met je conditie gesteld is?
Doe een test bij MSM sport en voedingscoaching.

Veel mensen denken te weten hoe hun conditie is.
Als je vraagt hoe het met de lichamelijke conditie gesteld is krijg je als antwoord: “goed” of “slecht”. Vaak blijkt het niet te kloppen.

Wil jij nu eens echt weten wat het niveau van je conditie is en wil je een handgemaakt programma om je conditie zo snel mogelijk te verbeteren? Doe dan nu een conditietest bij MSM sport en voedingscoaching voor maar €12,95!

Wat staat je te wachten tijdens deze test?
We beginnen met het meten van je bloeddruk en het doornemen van je medische verleden, is dit goed, dan gaan we starten met de test. Tijdens de test gaan we 12 minuten joggen/hardlopen. Het is de bedoeling dat je in deze 12 minuten zo veel mogelijk meters aflegt. Ben je klaar? Dan krijg je de uitslag + een handgemaakt trainingsprogramma aan de hand van jou wensen.
Een extra mogelijkheid is het doen van een kracht test. Hierbij worden een aantal kachtoefeningen na het hardlopen gedaan.

Aangeraden wordt om elk half jaar deze test te doen. Hierdoor zie je welke doelen je wel en niet gehaald hebt en waar je op vooruit gegaan bent. Het is een uitstekende stimulans voor iedereen die net begonnen is met sporten, of zijn/haar prestaties naar een hoger niveau wil tillen.