Persoonlijke Coach

Personal training

MSM Sport en voedingscoaching uit Oudenaarde heeft een programma ontwikkeld die zich richt op de toekomstige generatie. Juist! De kinderen en jongeren van nu! MSM Sport en voedingscoaching helpt kinderen en jongeren graag bij de zoektocht naar een gezond eet- en bewegingspatroon.

Het toekomst perspectief voor kinderen en jongeren met overgewicht is niet goed. Naarmate ze ouder worden neemt de kans op herstel af. Hoe sneller ze hulp krijgen, hoe beter dus. De kans op spontaan herstel wordt ook kleiner naarmate cliënten ouder worden. Als een van de ouders overgewicht heeft, zakt de kans op spontaan herstel nog verder.

Het programma wat MSM sport en voedingscoaching aanbied voor kinderen en jongeren bestaat uit 12 sessies verspreid over de duur van een half jaar. We willen niet dat kinderen proberen om hun overtollige gewicht te corrigeren, maar streven ernaar dat ze een gezond eet- en bewegingspatroon ontwikkelen dat ze voor de rest van hun leven kunnen toepassen. Daarom is begeleiding gedurende ten minste een half jaar noodzakelijk.

Zijn er vragen? Sms of e-mail ons dan even. Je krijgt zo snel mogelijk antwoord op jouw vraag. wij willen je graag helpen om gezonder te worden en daarom proberen we je zo goed mogelijk te begeleiden.

Wil je voortaan weten hoe je gezondere keuzes maakt? Neem dan contact op . Op de prijslijst kun je zien dat Little Fit heel betaalbaar is.