Persoonlijke Coach

Personal training

By - Digi Dig

De beste manier om te ontharen

Die okselharen die net onder je shirt uitkomen bij de krachttraining, brrr, dat wordt snel weer ontharen…Ontharen kun je wel bijna een dagtaak noemen. Het is veel werk en het komt steeds weer terug. In de winter laten veel vrouwen het achterwege en in de zomer sta je elke dag weer te scheren. Wat zal het dan fijn zijn als het helemaal nooit meer hoeft.

Definitief ontharen

Gelukkig is er een optie om nooit meer heen en weer te hoeven met mesjes en een epilator. Ja, je hoort het goed… voor altijd haarvrij. In de kleedkamer tot je schrik ontdekken dat je een korte broek bij je hebt en je benen niet hebt geschoren is vanaf nu verleden tijd.
Met behandeling voor definitieve ontharing ben je voorgoed af van ongewenste haargroei. Door de lightsheer diode-laser heb je op een veilige methode geen haargroei meer. In tegenstelling tot IPL waarbij haar nog wel is wilt terug groeien, is dat bij deze behandeling niet het geval.

Nog meer voordelen

Buiten dat je geen terugkerende sessies meer hebt zoals bij waxen, harsen of scheren zijn er nog meer voordelen. Het definitief laten weg halen van ongewenste haargroei zorgt er voor dat je huid minder snel gaat irriteren en dat scheerbultjes achterwege blijven. En dat slechts binnen enkele behandelingen.

Benieuwd naar een toekomst zonder ongewenste haargroei. Neem contact op met Sensitif voor een gratis intake of bekijk de website sensitif.nl voor meer informatie.

Dit reclame-artikel is geplaatst door (E van Santen), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.