Persoonlijke Coach

Personal training

Als je als topsporter wilt presteren, dan moet je goed eten. Voedsel is wat benzine is voor de motor van een auto of motor. Zonder gezonde en energierijke voeding presteer je altijd onder de maat. Wil je daar bewijs voor? Check dan even hoe Danny verplancke presteerd, want wij stellen zijn weekmenu’s samen.

Danny verplancke

De aanloop naar mijn raceweekenden zijn erg belangrijk voor mij. Mijn lichaam reageert erg snel op voeding. Wanneer ik niet goed eet merk ik dat mijn concentratie en energie minder zijn. Met de hulp van MSM sport en voedingscoaching probeer ik mij zo goed mogelijk voor te bereiden op de race zodat ik een streepje voor heb op de concurrentie.

Hoe werkt de (top)sport begeleiding:

Er wordt een op maat gemaakt voedingsadvies gemaakt op basis van je doelstelling, het sportniveau, de trainingsopbouw en de persoonlijke aspecten. Ook wordt rekening gehouden met piekmomenten in het trainingsseizoen. In overleg met de sporter is er samenwerking met de trainer/coach en de voedingsconsulent.

Heb je tijdens je wedstrijdvoorbereiding nog vragen over wat je het beste kan eten? Dan stuur je ons een e-mail of whats app. Je krijgt natuurlijk zo snel mogelijk antwoord op jouw vragen. Dat is de kracht van MSM Sport en voedingscoaching; wij voelen ons betrokken bij jouw doel om goed te presteren.

Wil je winnen of je sportprestaties naar een hoger niveau tillen? Bel dan of klik door naar de prijslijst en ontdek dat (Top)sportvoedingsadvies heel betaalbaar is