Persoonlijke Coach

Personal training

Ik ben sportinstructeur, voedingsdeskundige en gewichtsconsulent Martine (22) uit Oudenaardet. Al mijn hele leven ben ik bezig met fitness en dans. Ik had bijbaantjes in verschillende sportscholen in de omgeving. Hierdoor heb ik, ondanks mijn jonge leeftijd, veel ervaring opgedaan in het lesgeven/coachen van mensen. Vanaf mijn twaalfde gaf ik spinning- en dansles aan kinderen. Op mijn veertiende haalde ik mijn fitnessdiploma (AALO Allround fitness docent). Toen was ik de jongste fitnessinstructeur van Vlaanderen!

3 jaar geleden is mijn interesse voor gezonde voeding ontstaan. Doordat ik zelf lichamelijk zeer actief was, maar niet voldoende op mijn voeding lette, merkte ik dat ik minder energie had. Ik ben me toen gaan verdiepen in de reactie van je lichaam op voedingsstoffen en merkte dat ik anders en bewuster moest gaan eten. Ik zag dat veel meer mensen hier last van hadden waardoor ik verschillende opleidingen ben gaan volgen om anderen ook bewuster te maken van het belang van gezonde voeding. Hierdoor is MSM sport en voedingscoaching ontstaan en kan ik met trots zeggen dat ik blij ben met dit alles omvattende bedrijf! Je hoeft niet meer naar de sportschool en apart naar een gewichtsconsulent, MSM sport en voedingscoaching heeft het beste van allebei!

MSM sport en voedingscoaching is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Vlaanderen om haar kwaliteit te waarborgen. Elk kwartaal vindt er bijscholing plaats waardoor u verzekerd bent van een goed en veilig advies. Klik op deze link voor meer informatie over deze vereniging.

MSM sport en voedingscoaching helpt je bij het samenstellen van een goed en verantwoord eetpatroon en een functioneel sportprogramma, zodat je een beter trainingsresultaat krijgt, afvalt en slank blijft. Dat laatste is belangrijk om een jojo-effect te voorkomen.
Wil je voortaan gezonder en fitter leven en daarbij graag blijvend resultaat boeken? Bel me dan. Of klik door naar de prijslijst en ontdek dat MSM Sport en Voedingscoaching heel betaalbare tarieven heeft.